Inițial- se vede că bărbatul înoată cu greu spre marginea bazinului. Adâncimea apei e mică- dar i se face brus rău și se scufundă fără să strige după ajutor sau să se zbată- poate de aceea oamenii nu au băgat de seamă că ceva rău se întâmplă. Doar că- minutele treceau- iar bărbatul de 40 de ani nu dădea semne.

Dar nici așa nu a trezit nimănui suspiciuni. Ceilalți înoată pe lângă el- iar un tată își avertizează copilul să nu cumva să se lovească de el- dar atât.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citeste si: Un tânăr de 14 ani din Iași a murit înecat într-o viroagă amenajată ilegal

Abia după trei minute în care omul a stat cu fața în jos în bazinul cu apă- încep primii martori să se agite.
Mai trece însă un minut până când femeia care filmează se gândeşte să-i spună soţului că este ceva în neregulă.

Atunci, e alertat salvamarul- dar tot degeaba.
Cel ce ar trebui să salveze vieți- stă cu mâinile în sân și se uită doar spre victima care plutea pe apă. Ajunge la el abia după ce alții îl scot de acolo. Mai revoltător e că salvamarul întreabă angajații piscinei cum să îl resusciteze.
Când a venit ambulanța a fost prea târziu.

Citeste si: VIDEO- Geamanduri în formă de cruce pe Marea Neagră. Salvamarii sunt revoltați. Reacția lui Raed Arafat

Cadavrul a fost transportat la medicină legală pentru necropsie- iar poliţia a deschis un dosar penal pentru ucidere din cuplă în acest caz.
Întâmplarea şocantă vine la doar câteva zile după ce un bărbat de 50 de ani şi-a găsit sfârşitul într-o baltă de pescuit din Călăraşi, în timp ce un alt pescar îl filma şi se amuza pe seama lui, fără să cheme ajutoare sau să intervină.
Prin urmare- nu ar trebui să rămânem indiferenți. Orice secundă în care privim fără să facem nimic ar putea însemna moarte pentru semeni.

Citeste si: O mașină a plonjat în barajul de la Mihăilești. Părinții au fost găsiți, copilul este în continuare căutat


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si