Close sidebar
Close sidebar

VIDEO-I-au filmat moartea fără a-i sări în ajutor

Moartea bietului om a venit sub privirile semenilor care nici măcar nu au încercat să îl ajute - ba chiar s-au ferit de el - iar alții au filmat întregul episod ce te cutremură.

Diana Puiu,


DISTRIBUIE
acest articol

 

Inițial- se vede că bărbatul înoată cu greu spre marginea bazinului. Adâncimea apei e mică- dar i se face brus rău și se scufundă fără să strige după ajutor sau să se zbată- poate de aceea oamenii nu au băgat de seamă că ceva rău se întâmplă. Doar că- minutele treceau- iar bărbatul de 40 de ani nu dădea semne. Dar nici așa nu a trezit nimănui suspiciuni. Ceilalți înoată pe lângă el- iar un tată își avertizează copilul să nu cumva să se lovească de el- dar atât.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea tragică a contesei della Torre, ucisă în ziua în care își aniversa căsnicia. Vila unde a fost omorâtă e scoasă la vânzare- antena3.ro

Citeste si: Un tânăr de 14 ani din Iași a murit înecat într-o viroagă amenajată ilegal

Abia după trei minute în care omul a stat cu fața în jos în bazinul cu apă- încep primii martori să se agite.


Mai trece însă un minut până când femeia care filmează se gândeşte să-i spună soţului că este ceva în neregulă. Atunci, e alertat salvamarul- dar tot degeaba.
Cel ce ar trebui să salveze vieți- stă cu mâinile în sân și se uită doar spre victima care plutea pe apă. Ajunge la el abia după ce alții îl scot de acolo. Mai revoltător e că salvamarul întreabă angajații piscinei cum să îl resusciteze.

Când a venit ambulanța a fost prea târziu.

Citeste si: VIDEO- Geamanduri în formă de cruce pe Marea Neagră. Salvamarii sunt revoltați. Reacția lui Raed Arafat

Cadavrul a fost transportat la medicină legală pentru necropsie- iar poliţia a deschis un dosar penal pentru ucidere din cuplă în acest caz.
Întâmplarea şocantă vine la doar câteva zile după ce un bărbat de 50 de ani şi-a găsit sfârşitul într-o baltă de pescuit din Călăraşi, în timp ce un alt pescar îl filma şi se amuza pe seama lui, fără să

cheme ajutoare sau să intervină.
Prin urmare- nu ar trebui să rămânem indiferenți. Orice secundă în care privim fără să facem nimic ar putea însemna moarte pentru semeni.

Citeste si: O mașină a plonjat în barajul de la Mihăilești. Părinții au fost găsiți, copilul este în continuare căutat

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI