Close sidebar
Close sidebar

I-au pus trupul in frigier, apoi au plecat sa manance. Ce i-au facut parintii acestei fetite de 3 ani este inuman

Doi parinti sunt judecati pentru uciderea fiicei lor in varsta de 3 ani. I-au pus trupul fara viata in frigider, apoi au iesit sa manance.

A.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Sarah Lynn Kruger si partenerul acesteia, Ryan Scott Warner au fost judecati pentru uciderea micutei Kayleig Slusher, fiica Sarahei dintr-o relatie anterioara.

Pe corpul victimei au fost descoperite 41 de rani vizibile, o coasta rupa, splina fusese rupta, intestinul subtire necrozase pe o portiune de 12 centimetri, iar in cavitatea abdominala medicii legisti au decsoperit o infectie.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Moartea de care a avut parte micuta de doar 3 ani a fost una cumplita, spun anchetatorii. Abuzurile asupra fetitei durau de mult timp, iar, in cele din urma, trupul ei fragil a cedat.

Dupa moartea fetitei, cei doi parteneri au incercat sa ascunda urmele si sa scape de trupul neinsufletit al fetitei. I-au bagat cadavrul in frigider, au incuiat apartamentul si au plecat.

Au iesit in oras, au mancat inghetata, apoi au mers la plaja, unde au fumat marijuana, relateaza Napa Valley Resister.
Marti, judecatorii i-au condamnat pe cei doi la inchisoare pe viata.

Sentinta este definitiva si irevocabila.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI