Un conflict de proporții s-a derulat într-o comună din Botoșani. Două grupuri de tineri s-au luat la bătaie cu furcile din cauza unor fete. Un martor la conflict, care a încercat să îi calmeze pe băieți, a ajuns victima furiei lor și a fost transportat de urgență la spital.

Scenele desprinse parcă din Vestul Sălbatic s-a încheiat cu intervenția autorităților, potrivit informațiilor transmise de monitorulbt.ro.

Polițiștii din Botoșani au fost solicitați să intervină la un scandal între mai multe persoane care se desfășura pe drumul public, acestea având asupra lor și obiecte contondente. La fața locului au fost direcționați mai mulți polițiști de ordine publică, precum și cei din cadrul serviciului pentru acțiuni speciale. În cel mai scurt timp, conflictul a fost aplanat, fiind stabilită identitatea tuturor persoanelor implicate, au transmis autoritățile.

Citește și: Și-a ucis șeful în bătaie pentru că nu i-a acordat o zi liberă. Agentul de pază din Zărnești a ajuns după gratii

Bătaie ca în Vestul Sălbatic, din cauza unor fete, într-o comună din Botoșani

Conflictul care a șocat autoritățile a fost desfășurat între două grupuri de tineri, în comuna Ungureni. Se pare că este vorba despre doi frați, în vârstă de 26 și 29 de ani, și trei tineri cu vârste curpinse între 23 și 29 de ani.

Cei cinci tineri ar fi mers la cafea, unde, unii dintre ei ar fi adresat câteva replici unor fete, cu care ceilalți nu ar fi fost de acord.

La un moment dat, cei cinci tineri ar fi început să se certe și au părăsit localul, în mașini diferite. Pe drum s-ar fi intersectat, au coborât din autoturism și s-au luat la bătaie. Aceștia ar fi folosit bâte și topoare, cu care și-ar fi distrus, reciproc autoturismele.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Câți bani a câștigat o femeie care a reciclat PET-urile pelerinilor de la Sf. Parascheva- antena3.ro

Citeste si: Câți bani a reușit să facă o femeie care a reciclat sute de PET-uri de la Pelerinajul Sfintei Parascheva din Iași- wowbiz.ro

Pe băieți i-am întrebat ați avut ceva cu dânșii și au spus că au mers la market ca să bea cafeaua dimineață și ar fi spus la niște fete ceva și de acolo s-a luat conflictul și au venit și i-au urmărit cu mașina până acasă. Și după ce s-au întors a început să se dea jos din mașină. I-au urmărit ceilalți..., a spus soția unuia dintre tineri.

Scandalul tinerilor i-a scos din casă și pe vecini. Un bărbat în vârsta de 76 de ani a încercat să îi calmeze, dar a ajuns să fie bătut. Tinerii ar fi intrat peste el în curte și l-au agresat cu o furcă, până i-au scos dinții din gură, mărturisește un martor.

Citește și: Și-a bătut iubitul până a intrat în spital, iar după ce bărbatul a fost externat l-a așteptat în fața casei și i-a dat foc. Ce se întâmplă acum cu românca

I-au scos dinții din gură. Cum vine asta?! Dar aici locuiesc? Da, chiar aici stau vis-a-vis. S-au dus în ogradă și i-au dat cu furca în cap și i-au scos dantura. Sunt tineri cu antecedente penale, îs cu mai multe..., a spus un martor.

Atât bătrânul, cât și trei dintre tinerii implicați în scandal au fost transportați la spital cu mai multe traumatisme.

De la locul solicitării am preluat 4 victime ale unei agresiuni fizice, o victimă de 76 de ani, prezenta un traumatism cranio facial, fractură de masiv facial, o victimă de 23 de ani prezenta un traumatism acut deschis cu o plagă parieto-occipitală dreapta, alte 2 victime de 28 și, respectiv 29 de ani, care erau policontuzionați, au fost transportate la spital. Toate victimele au fost stabilizate și transportate la Spitalul Județean Mavromati pentru investigații și tratament de specialitate, a declarat un medic primar, coordonator dispecerat SJA-SMURD.

Citeste si: Veste importantă pentru pensionare! Informații privind creșterea pensiilor de la 1 ianuarie- kfetele.ro

Citeste si: Cum a fost surprins David Popovici în miezul zilei într-un parc din București: “De ce cred unii că băiatul ăsta stă numai în apă?!”- radioimpuls.ro

Citeste si: Alertă națională după ce bona din Hunedoara i-a pierdut pe cei trei copii ai unui milionar. Cine este Adrian Marţian, tatăl copiilor- antena3.ro

 

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si