El este iubitul Roxanei Buzoiu de la „Puterea Dragostei”. Bruneta se iubește cu un tânăr misterios, de mai bine de câteva luni. Tânăra se ferește și tot timpul chipul iubitului său a fost ascuns de ochii curioșilor. Acum, Roxana Buzoiu și Duțu se află la Poiana Brașov alături de Alex Zănoagă, Simina și micuțul Dominic.

Citeste si: Bogdan Mocanu și Roxana Buzoiu, din nou împreună. Au dat vestea cea mare după sărbători: „Încă suntem doi...”

iacob iubitul roxanei de la puterea dragostei
Alex Zănoagă și iubitul Roxanei, Iacob.[Sursa foto: Instagram]

Deși, Roxana a evitat să-și eticheteze iubitul în poze, ba chiar l-a exclus în pozele de grup, un detaliu i-a dat de gol. Duțu Iacob este, un tânăr din Capitală, pasionat de mașini de lux și de sală. Iubitul Roxanei, în vârstă de 25 de ani, s-a distrat pe cinste alături de grupul de prieteni al iubitei sale.

Citeste si: Roxana Buzoiu îngenuncheată de durere după despărțirea de Alex Turcu de la „Puterea Dragostei”: „Sufăr și acum, chiar dacă sunt într-o relație!”

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

iacob iubitul roxanei de la puterea dragostei
Iubitul Roxanei de la Puterea Dragostei.[Sursa foto: Instagram]

Roxana Buzoiu iubește din nou

Roxana de la „Puterea Dragostei” iubește un bărbat de mai bine de trei luni. Chiar dacă a încercat să-l țină departe de ochii presei, bruneta nu a reușit. Buzoiu a zis că în trecut punea accent foarte mult pe aspectul fizic, însă acum s-a maturizat și iubește din nou.

Bruneta trăiește o frumoasă poveste alături de un om de afaceri: „Are bani, are de toate, are tot ce trebuie. Este un om foarte sensibil, foarte iubitor, foarte ok. Are 1.85 metri, ochii albaștrii și brunet și are buzele mari!”, a adăugat bruneta.

Citeste si: Roxana Buzoiu și-a găsit fericirea în brațele unui nou bărbat: „Îmi place tare mult de el”

iacob iubitul roxanei de la puterea dragostei
Roxana Buzoiu și noul său iubit.[Sursa foto: Instagram]

Bruneta și-a lăudat iubitul și a zis că este foarte tandru, foarte romantic și îi oferă multă afecțiune. Tânăra a afirmat că și-a înșelat toți iubiții, chiar și pe Andy Adetu, dar și pe Bogdan Mocanu cu Andy. Roxana a declarat că Alex Turcu este singurul bărbat pe care nu l-a înșelat.

Roxana a afirmat, în urmă cu doar câteva zile, că-și va ține iubitul departe de camerele de luat vederi. Escapada la munte i-a dat, însă, de gol. Bruneta și-a luat iubitul și cei mai buni prieteni și s-au relaxat departe de Capitală.

Roxana de la „Puterea Dragostei” și Iacob formează un cuplu de mai bine de trei luni.

Citeste si: Roxana Buzoiu suferă după Alex Turcu de la "Puterea Dragostei", dar iubește din nou!


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si