Iancu și mama lui. Iancu de la „Puterea Dragostei” ipostază neașteptată alături de mama lui, la București. Fostul concurent al emisiunii de la Kanal D a fost surprins la mall alături de mama lui. Geta Sterp a refuzat să poarte masca de protecție, deoarece susține că nu crede în apariția virusului COVID-19.

Iancu de la „Puterea Dragostei” ipostază neașteptată alături de mama lui, la București

iancu de la puterea dragostei și mama lui

iancu de la puterea dragostei și mama lui

iancu de la puterea dragostei și mama lui

Iancu și mama lui. Aventura a continuat la hotelul unde erau cazați în București. Mama lui Iancu de la „Puterea Dragostei” a scos din bagaj jumările, brânza, roșiile, cârnații și le-a dat să mănânce fiului și fiicei sale. „Îți aduc nepoții să ai grijă de ei.” i-a zis Iancu Sterp mamei sale.

Iancu și mama lui. Citeste si: Livian de la Puterea Dragostei a făcut anunțul: Ramâne în emisiune și în sezonul 3?!

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Iancu și mama lui. Citeste si: Nelson Mondialu, casa de la țară: "I-am luat casă să-i fac vecini cu voi!"

Iancu și mama lui. Citeste si: Bogdan Mocanu de la „Puterea Dragostei”, enervat la culme: ,,Mai sunt fan page-uri cu mine și cu Ana sau cu Roxana...”

Iancu și mama lui. „Să-i aduci, dar voi ce faceți? Ce lucrați? Eu n-am ț*** să le dau.”

a transmis Geta Sterp.

iancu de la puterea dragostei și mama lui

iancu de la puterea dragostei și mama lui

Iancu și mama lui. „Le dai lapte praf mamă. Tu ne-ai crescut natural, de aceea suntem așa forță!” a adăugat Iancu de la „Puterea Dragostei”.

iancu de la puterea dragostei și mama lui

Iancu și mama lui. Iancu, sora și mama lui au venit la București pentru a participa la emisiunea „Teo Show” de la Kanal D. Femeia a dezvăluit în premieră informații neștiute despre fiul ei Iancu de la „Puterea Dragostei”. Nu ratați!

Iancu și mama lui. Citeste si: Ramona, dezamăgită de prieteni: "Mi-am învățat lecția." Ce a pățit concurenta de la "Puterea Dragostei"?


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si