În această dimineață, un strat consistent de zăpadă s-a depus în Brașov, acolo unde oamenii au fost surprinși când au observat ninsoarea puternică în condițiile în care ne apropiem de miezul primăverii.

Citeste si: Iarna revine în România. Meteorologii anunță ninsori și vânt puternic în următoarele zile

Din fericire, nu s-au înregistrat probleme în trafic, circulația desfășurându-se în condiții bune, în contextul în care pandemia de coronavirus ține oamenii în case.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Imagini cu zăpada vin și din orașul Sibiu.

Citeste si: Sute de poliţişti americani au contractat coronavirusul, în lipsa echipamentelor de protecţie

Meteorologii spun că în perioada 31 martie – 1 aprilie, vremea va fi una deosebit de rece, în special în sudul țării, acolo unde vântul va sufla în general moderat și va amplifica astfel senzația de frig.

Citeste si: Cursul valutar 31 martie. Ce informații prețioase oferă BNR

Temperaturi minime preponderent negative se vor înregistra în timpul nopților și al dimineților, local sub -5 și își va face apariția inclusiv bruma.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si