Close sidebar
Close sidebar

Iarna a revenit în România! A nins în mai multe zone din țară

Ninsorile și-au făcut apariția în mai multe zone din țară.

M.A.,


DISTRIBUIE
acest articol

În această dimineață, un strat consistent de zăpadă s-a depus în Brașov, acolo unde oamenii au fost surprinși când au observat ninsoarea puternică în condițiile în care ne apropiem de miezul primăverii.

Citeste si: Iarna revine în România. Meteorologii anunță ninsori și vânt puternic în următoarele zile

Din fericire, nu s-au înregistrat probleme în trafic, circulația desfășurându-se în condiții bune, în contextul în care pandemia de coronavirus ține oamenii în case.

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Imagini cu zăpada vin și din orașul Sibiu.

Citeste si: Sute de poliţişti americani au contractat coronavirusul, în lipsa echipamentelor de protecţie

Meteorologii spun că în perioada 31 martie – 1 aprilie, vremea va fi una deosebit de rece, în special în sudul țării, acolo unde vântul va sufla în general moderat și va amplifica astfel senzația de frig.

Citeste si: Cursul valutar 31 martie. Ce informații prețioase oferă BNR

Temperaturi minime preponderent negative se vor înregistra în timpul nopților și al dimineților, local sub -5 și își va face apariția inclusiv bruma.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI