Close sidebar
Close sidebar

Iarna de aprilie face ravagii in Romania: Trafic inchis pe A1 si pe mai multe drumuri nationale

Traficul rutier este intrerupt, vineri dimineata, pe mai multe tronsoane de drumuri nationale, din cauza zapezii si a viscolului, informeaza, intr-un comunicat de presa, Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Politiei Romane.

A.L.,


DISTRIBUIE
acest articol

 

Potrivit sursei citate, este vorba de DN26 Vanatori- Blagesti, in judetele Galati si Vaslui, DN24D, in judetul Galati, intre intersectia cu DN26 (zona Tulucesti) si limita cu judetul Vaslui, DN24A Murgeni- Falciu, in judetul Vaslui, DN24B Albita- Husi, judetul Vaslui, DN2F Vladia- Ivanesti, in judetul Vaslui, si DN11A Podu Turcului- Barlad, in judetul Vaslui. Probleme pe acest drum sunt si pe raza judetului Vrancea.
in judetul Iasi, este restrictionata circulatia autovehiculelor cu masa totala maxima autorizata mai mare de 7,5 tone pe DN 28A Targu Frumos- Pascani, din cauza ninsorii viscolite.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Centrul Infotrafic mai informeaza ca, din cauza poleiului, traficul rutier pe autostrada A1 Bucuresti- Pitesti a fost deviat de la kilometrul 106 (sensul catre Pitesti), pe DN65 prin municipiul Pitesti.

in judetul Constanta, din cauza vantului puternic, sunt suspendate manevrele in porturile de la Marea Neagra (Constanta-Nord, Constanta-Sud, Midia si Mangalia).

in jurul orei 05:,30, in judetul Vrancea, traficul feroviar a fost reluat pe magistrala 500, intre statiile Pufesti si Adjud, dupa remedierea avariei survenite la firul purtator al liniei de contact.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI