Close sidebar
Close sidebar

Iarnă face victime pe şosele! Mai mulţi şoferi au provocat astăzi accidente grave în ţară

Stirile Kanal D,


DISTRIBUIE
acest articol

 

Mai mulţi şoferi au provocat astăzi accidente grave în ţară, pentru că nu au adaptat viteză la condiţiile meteo. Pe unele drumuri a fost polei, iar pe altele, vizibilitatea era redusă din cauza ploii.

 

25 de pasageri din autocar, care mergeau de la Iaşi la Paris, au fost la un pas de moarte. Pe DN1, în judeţul Sibiu, au fost izbiti în plin de remorcă unui tir, care a derapat pe asfaltul umed. Doi dintre călători au fost răniţi.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Totul s-a întâmplat într-o curbă unde şoferul de tir a intrat cu viteză. O recunoaşte chiar el, cu zâmbetul pe buze.

Poliţiştii au deschis un dosar penal pe numele şoferului de tir.

Astăzi 7 judeţe din ţară au fost sub atenţionare -  cod galben de polei,  burniţă şi ploaie, iar vreme rece şi mohorâtă va fi până la sfârşitul săptămânii. La munte, dar şi la mare se va simţi tăios  un vânt puternic.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI