În intervalul 12:00- 19:00, judeţele Caraş-Severin, Mehedinţi, Dolj, Olt, Teleorman, Giurgiu se află sub cod portocaliu. În intervalul menţionat vor fi rafale puternice ale vântului, cu viteze de 80-90 de kilometri pe oră.

Un cod galben vizând intensificări ale vântului, în întreaga ţară, a intrat în vigoare marţi seară, şi ninsori viscolite în zonele montane.

În Banat, Crişana, Maramureş şi Transilvania va ploua pe arii extinse.

În Bucureşti, se vor semnala, de asemenea, intensificări ale vântului, iar temperaturile vor scădea.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Concedieri masive în mai multe firme din țară după retragerea companiilor străine. „Plec unde manopera e mai ieftină”- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Miercuri, vântul se va intensifica treptat în toate regiunile, cu viteze în general de 55-70 de kilometri pe oră, mai mari în sudul extrem al ţării.

Totodată, ANM a emis o avertizare cod portocaliu, valabilă miercuri, între orele 12.00

şi 19.00, în judeţele Caraş-Severin, Mehedinţi, Dolj, Olt, Teleorman, Giurgiu, unde vor fi rafale puternice ale vântului.

Astfel, în intervalul menţionat, în judeţele Caraş-Severin, Mehedinţi, Dolj, Olt, Teleorman şi Giurgiu vântul va avea intensificări susţinute, cu rafale în general de 80-90 de kilometri pe oră.

De asemenea, ANM a emis o prognoză meteo specială pentru Bucureşti, în vigoare de marţi, de la ora 22.00, şi până joi la ora 9.00.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si