Close sidebar
Close sidebar

Iarna îşi intră în drepturi! Cod portocaliu de vreme severă, în mai multe judeţe din ţară. Avertizarea este valabilă şi pentru Bucureşti

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis cod portocaliu de vreme severă, valabil în mai multe judeţe.

M. P.,


DISTRIBUIE
acest articol

În intervalul 12:00- 19:00, judeţele Caraş-Severin, Mehedinţi, Dolj, Olt, Teleorman, Giurgiu se află sub cod portocaliu. În intervalul menţionat vor fi rafale puternice ale vântului, cu viteze de 80-90 de kilometri pe oră.

Un cod galben vizând intensificări ale vântului, în întreaga ţară, a intrat în vigoare marţi seară, şi ninsori viscolite în zonele montane.

În Banat, Crişana, Maramureş şi Transilvania va ploua pe arii extinse. În Bucureşti, se vor semnala, de asemenea, intensificări ale vântului, iar temperaturile vor scădea.

Citeste si: Ana Maria Vasiliu va fi înmormântată lângă Mădălina Manole. Trupul neînsuflețit al tinerei a fost depus la o capelă din Ploiești. Ce se întâmplă cu Gabriel Vasiliu în aceste momente- kanald.ro

Citeste si: Oana Lis, în doliu! Mesajul dureros transmis în urmă cu puțin timp: “Nu știi niciodată când vorbești ultima oară cu un om”- wowbiz.ro

Citeste si: Descoperire arheologică rară, în timpul restaurării catedralei Notre-Dame: Sicriul unui cunoscut poet a fost găsit în toiul lucrărilor- antena3.ro

Miercuri, vântul se va intensifica treptat în toate regiunile, cu viteze în general de 55-70 de kilometri pe oră, mai mari în sudul extrem al ţării.

Totodată, ANM a emis o avertizare cod portocaliu, valabilă miercuri, între orele 12.00 şi 19.00, în judeţele Caraş-Severin, Mehedinţi, Dolj, Olt, Teleorman, Giurgiu, unde vor fi rafale puternice ale vântului.

Astfel, în intervalul menţionat, în judeţele Caraş-Severin, Mehedinţi, Dolj, Olt, Teleorman şi Giurgiu vântul va avea intensificări susţinute, cu rafale în general de 80-90 de kilometri pe oră.

De asemenea, ANM a emis o prognoză meteo specială pentru Bucureşti, în vigoare de marţi, de la ora 22.00, şi până joi la ora 9.00.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI