Close sidebar
Close sidebar

"Iarna nu a trecut". Meteorologii anunta ce temperaturi ne asteapta in urmatoarea perioada

Iarna vine peste noi exact la finalul sezonului. Ne asteapta zile cu temperaturi foarte scazute iar reprizele de ninsoare nu s-au incheiat. Vremea mai are inca multe "surprize" pregatite pentru noi.

V.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Dupa un inceput de saptamana in care a nins aproape incontinuu in Capitala si in mai multe orase din tara, ne asteapta cateva zile de ger naprasnic spre sfarsitul acesteia.

"Mercurul in termometre va scadea semnificativ, astfel ca, vorbim in depresiunile din estul Transuilvaniei, mercurul va scadea spre 14. 15 grade, cel mult 3-4 grade cu minus in restul tarii.

Cel mai frig va fi in centrul si nordul tarii, acolo unde mercurul  va arata valori care vor scadea cu mult sub -10 grade.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

"Este posibil ca in depresiunile din estul Transilvaniei sa se inregsitreze -17, -18 grade in Moldova. De asemenea, joi dimineata, o vreme in continuare geroara, si ma refer la zona baraganului, chiar si in capital

Luna februarie este ulrima luna calendaristica a anotimupului rece, insa schimbarile climatice din ultima perioada vor prelungi iarna mai mult decat ne-am fi asteptat. Specialistii spun ca luna martisorului se anunta a fi o veritabila luna de iarna

"Nu trebuie sa excludem niciodata manifestari mai ales in sezonele de tranzitie, in extrasezon, ale unor evenimenet specifice, pt ca ne aflam in perioada de iarna cu prelungire in sezonul de primavara"

"CU SIGURANTA IARNA NU A TRECUT SI trebuie sa vorbim ca din punct de vedere calendaristic ne indreptam spre ultima decada a lui gerar si spre ultima lun a iernii, luna februarie".

Daca anii trecuti ne-au obisnuit cu o vreme destul de calda inca de la sfarsitul lunii februarie, anul acesta pare ca "traditia" va fi intrerupta, caci ne asteapta, inca, o iarna lunga in fata.
 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI