Vantul puternic de azi-noapte a produs avarii la reteaua de  electricitate   din mai multe localitati din judetul Buzau si a rupt crengile mai multor  copaci.
 
Si la Focsani ninsoarea i-a luat prin surprindere pe localnici care nu se mai asteptau la o intoarcere a iernii.
Mai mult decat atat,  din cauza zapezi,  mai multi copaci s-au rupt si in unele locuri au cazut peste masini.
 
La Piatra Neamt, de aseara a nins fara incetare.Zapada s-a asternut  de parca  am fi in mijlocul iernii si nicidecum in luna aprilie. Florile, copacii, masinile, trotuarele, totul a fost acoperit de stratul alb de nea. 
 
Stratul de zapada depaseste in unele locuri din oras  20 de cm iar circulatia se desfoara in conditii de iarna.
 
Si la  Brasov ninsoarea a pus stapanire pe oras.
 
La Cluj Napoca, localnicii au    dat nas in nas cu zapada  in aceasta dimineata.Mai ca nu le venea sa le creada ceea ce le este dat sa vada.
 
- Asa este vremea in Cluj, in aprilie, la sfarsit de aprilie.
Ninge in continuare si este foarte, foarte frigtoate masinile sunt acoperite de zapada.
 
Desi suntem aproape de luna mai, in Cluj e iarna in toata regula. Ninge de mai bine de 14 ore iar temperaturile sunt foarte scazute, nicidecum potrivite pentru aceasta perioada.   
 
-Am schimbat cauciucurile la masina si acum am pus astea de vara.
Traficul ingreunat Va asteptati sa fie vremea asta? Vara. Pai da au fost cateva zile cu temperaturi de 20 si acum e zapada. 
 
-Te asteptai sa fie vremea asta in aprilie? Deloc.Parca vine Craciunul. Dimineata nu-mi venea sa cred. 
 
 
Nouasprezece judete din estul, centrul si nordul tarii au intrat, din aceasta dimineata pana maine la ora 14  sub avertizare cod galben de ninsori, ploi si vânt. În regiunile estice si centrale, cantitatile de apa vor depasi 25 de litri pe metru patrat iar in Moldova, Transilvania si la munte va ninge. Totodata  vântul va atinge la rafala  pana la 65 de kilometri pe ora. 
 
Spre seara, insa  de la ora 18 pana maine dimineata la ora 9,  in cea mai mare parte a Moldovei precum si in unele  zone din judetele Harghita, Brasov, Sibiu, Arges, Prahova si Buzau  vremea se inrautateste. Pentru aceste zone a fost  emis  cod portocaliu de ninsoare.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si