Adrian Jătăreanu, corespondent Kanal D, ne aduce mai multe informații:

La munte, stratul de zăpadă măsoară 15 cm

„Aici, la munte, am trecut în ultimele 24 de ore de la tricou la geacă groasă de iarnă. Și nu degeaba mă vezi îmbrăcat așa pentru că noi suntem în drum spre Transfăgărășan, acolo a nins încă de seara trecută, dar și în această dimineață.

Pe pământ s-a depus deja un strat de zăpadă destul de consistent. Drumarii spuneau că undeva la 15 cm de zăpadă s-a depus pe șosea, astfel că ei au fost nevoiți să scoată din garaj utilajele de deszăpezire. Au curățat șoseaua și au împrăștiat material antiderapant. Aceștia îi avertizează pe șoferii care ajung în zonă să nu se aventureze pe șosea dacă nu au mașinile dotate cu anvelope de iarnă.

A nins în mai multe zone din țară. În nordul țării, la Suceava, în Maramureș, inclusiv în Cluj a nins seara trecută, dar și în această dimineață. Și pe Transalpina s-a depus un strat consistent de zăpadă.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Temperaturile au scăzut foarte mult. De exemplu, cel mai frig a fost seara trecută și în această dimineață în Masivul Bucegi, la Vârful Omul s-au înregistrat -9 grade Celsius, -6 au fost în Călimani și la Stâna de Vale. Și în Ceahlău au fost -5 grade Celsius.

Va mai fi frig și în această seară, dar meteorologii spun că spre sfârșitul săptămânii vremea se îndreaptă și vom reveni la temperaturi ușor peste normalul acestei perioade.”

, transmite Adrian Jătăreanu, corespondent Kanal D.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si