De doua zile e iarna in toata regula, mai ales in zona Moldovei. A nins aproape neincetat o zi si o noapte, iar  in cateva ore, soselele s-au transformat in patinoare.

Sute de soferi au avut probleme in trafic.
O sararita care dadea cu material antiderapant in  Botosani s-a rasturnat pe marginea drumului din cauza poleiului.

Si in Neamt parca a lovit urgia.

Un sat intreg a fost  izolat ore bune. Masinile au ramas inzapezite, iar microbuzul scolar n-a mai putut prelua elevii. Asadar, cei 17 copii din localitate nu au ajuns azi la scoala.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Utilajele pentru deszapezire au functionat neincetat in Neamt, dar ceea ce curatau drumarii, viscolul a pus la loc pe sosele.

Rupti de lume, localnicii din sat s-au gospodarit singuri printre nameti.

Ninsoarea a facut probleme si in judetul Brasov. In miez de noapte, un barbat din comuna Holbov,  care era suspect de  accident vascular cerebral, n-a putut fi preluat de ambulanta. Echipajul medical s-a blocat  la intrarea in comuna, asa ca senileta de la sectia din Predeal a fost trimisa in ajutor.

Dupa o ora si jumatate, salvatorii l-au transportat in siguranta pe pacient la ambulanta.

Meteorologii anunta ploi, ninsori si vant puternic pana maine dimineata, la ora 10. Poleiul le va da batai de cap soferilor, iar in sudul tarii rafalele vor atinge  75 de kilometri pe ora.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si