Românii riscă să fie amendați dacă nu curăță trotuarul sau zona din fața locuinței lor, indiferent dacă stau la casă sau la bloc. Așadar, autoritățile au anunțat cât timp au oamenii la dispoziție să facă acest lucru și de când pot să fie aplicate amenzile.

Amenzi pentru românii care nu își strâng zăpada din fața locuinței

Românii se bucură și nu prea de zăpada care s-a lăsat mult așteptată iarna aceasta. 

Totuși, fie că e bucurie sau nu, românii trebuie să țină cont și de responsabilitatea pe care o au atunci când zăpada se așterne în fața locuinței lor. Așadar, este obligatoriu ca trotuarul sau zona din fața locuinței, indiferent dacă este vorba despre casă sau bloc, să fie curățat de zăpadă în termen de maxim 24 de ore după ce ninsoarea s-a oprit.

Citește și: VIDEO Șocant: Un cuplu a fost condamnat la peste 10 ani de închisoare, după ce a dansat în fața unui monument sacru

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Consiliile locale din mai multe orașe ale României au luat această decizie, sancțiunile fiind deja aplicate în unele cazuri.

Recent, un caz a fost făcut public de Poliția Rutieră din Brăila, care i-a prezentat pe doi oameni care au decis să își curețe mașinile de zăpadă, însă au aruncat-o pe strada curățată deja de primărie.

Citește și: Alexandru Pădureanu, atac dur la adresa lui Nicole Cherry: „Tu ești o glumă din punct de vedere muzical”

Astfel, au fost aplicate amenzi în valoare de 2.000

lei. Hotărârea consiliilor locale din mai multe orașe ale României este valabilă, de asemenea, și în București, unde locuitorii riscă aceleași sancțiuni dacă nu se conformează regulilor.

 

Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si