Close sidebar
Close sidebar

Iaşi. Explozie urmată de incendiu, într-un bloc de nefamilişti. Peste 20 de persoane au fost evacuate

O explozie urmată de un incendiu s-a produs, joi, într-un bloc de nefamilişti din Iaşi, din cauza unei butelii, o persoană fiind transportată la spital.

E. V.,


DISTRIBUIE
acest articol

Explozia a avut loc într-un apartament de la etajul trei al unui imobil situat în cartierul Nicolina din Iaşi. Potrivit reprezentanţilor ISU Iaşi, deflagraţia ar fi fost cauzată de o butelie.

Peste 20 de persoane care se aflau în acel moment în bloc au fost evacuate, la faţa locului deplasându-se mai multe echipaje de pompieri, ambulanţă şi poliţie. Un bărbat care locuieşte în apartamentul în care s-a produs explozia a suferit arsuri, fiind transportat la spital, scrie News. 

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Totodată, câteva persoane au primit îngrijiri medicale la faţa locului. După stingerea incendiului, locatarii au revenit în apartamente, structura de rezistenţă a imobilului nefiind afectată.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI