Close sidebar
Close sidebar

Iaşi: O explozie urmată de incendiu s-a produs într-un bloc de locuinţe. Trei persoane au fost rănite

O explozie s-a produs luni seara, într-un bloc de locuinţe din Iaşi, în zona Copou. Deflagraţia a fost urmată de un incendiu, iar trei persoane au fost salvate de pompieri din imobil. Trei autospeciale de stingere, una de transport victime multiple şi una de terapie intensivă mobilă intervin la faţa locului.

,


DISTRIBUIE
acest articol

Explozia s-a produs în jurul orei 20.30, pe strada Văscăuţeanu din zona Copou şi a fost urmată de un incendiu. Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Iaşi, Silvia Bolohan, a declarat pentru News.ro, că trei persoane au fost scoase conştiente de pompieri din imobil.

La faţa locului intervin trei autospeciale de stingere, una de transport victime multiple şi una de terapie intensivă mobilă.

Incendiul a fost lichidat de pompieri, a mai declarat purtătorul de cuvânt al ISU, dar nu se ştie deocamdată câte apartamente au fost afectate şi nici din ce cauză s-a produs explozia.

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Astronauții rămași blocați în spațiu până anul viitor vor vota plutind, de pe orbita Pământului, la alegerile prezidențiale americane- antena3.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI