Close sidebar
Close sidebar

Iași: tânără în vârstă de 21 de ani, găsită goală pe străzi

O tânără, în vârstă de 21 de ani, a fost găsită goală pe străzi. Fata striga că are dureri, așa că autoritățile au intervenit și au transportat-o de urgență la spital.

G.B.,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Iași. O tânără din Iași a fost găsită dezbracată pe stradă de către autorități. Oamenii legii au crezut că fata a fost victima unui vio și au dus-o de urgență la o unitate medicală. Tânăra nu avea carte de identitate la ea și le-a spus polițiștilor că nu are o locuință.

Iași: Fată, în vârstă de 21 de ani, găsită goală pe străzi

Iași. Oamenii legii au dus fata la un spital specializat pe probleme renale pentru că avea probleme grave. Cadrele medicale au transmis că tânăra are probleme cu rinichii, dar și de natură psihică. Ieșeanca prezenta un grad de întârziere mentală, așa că specialiștii au spus că îi vor găsi o locuință și îi vor administra tratamentul necesar.

Citeste si: Un deţinut din Penitenciarul Galaţi şi-a înjunghiat colegul de celulă cu un cuţit artizanal

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Arsenie Boca- remediul neștiut al ceaiului: „Când viața îți pare cumplită, fă-ți un ceai și bea-l din cea mai drăguță ceașcă”

Iași. „Pacienta are un grad de insuficienţă renală impresionant, cu valorile retenţiei azotate de 15 ori mai mari decât normalul, însă relativ bine tolerate.

Este într-adevăr o afectare cronică, şi a fost nevoie să îi facem dializă de urgenţă.

Probabil va trebuie să rezolvăm şi problema socială şi va trebui să intre şi într-un program de dializă cronică", a declarat medicul de la spitalul unde a fost internată fata. (Citește și Un bărbat din Iași și-a bătut soția însărcinată)

Citeste si: Alertă meteo: Cod galben de vânt puternic

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI