Victima câștigase o sumă de bani de pe urma păcănelelor. Cei doi prieteni au plecat apoi să petreacă într-un local. La un moment dat, bărbații au început să se certe. Scandalul a continuat în afara localului, acolo unde cei doi s-au luat la bătaie.

Citeste si: Președintele Iohannis critică activitatea MAI: „o serie de deficienţe de ordin managerial, de coordonare şi chiar lipsă de profesionalism”

A doua zi de dimineață, o localnică a descoperit cadavrul bărbatului de 39 de ani într-un șanț și a alertat autoritățile. Victima avea urme de violență pe față și gât.

Citeste si: James Lipton, prezentatorul emisiunii "Inside the Actors Studio", a murit

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Autoritățile au descoperit imediat făptașul: era chiar prietenul alături de care victima petrecuse cu o seară în urmă. Bărbatul de 44 de ani și-a recunoscut fapta iar polițiștii au ajuns la concluzia că mărul discordiei au fost chiar banii câștigați de victimă.

Citeste si: Detalii terifiante ies la iveală în cazul lui Petrișor, copilul de 14 ani din Vaslui ucis cu sânge rece. Declarații șocante: „I-a aplicat cam 100 de lovituri cu o bâtă”

Agresorul riscă să stea până la 20 de ani în spatele gratiilor.

 

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si