Close sidebar
Close sidebar

Iasi: Un bebelus cu pneumonie a murit dupa ce mama sa l-a luat acasa de la spitalul unde era internat, fara sa aiba acordul medicilor

Un bebelus de trei luni diagnosticat cu pneumonie a murit dupa ce mama sa l-a luat acasa de la Spitalul "Sfanta Maria" din Iasi unde era internat, fara sa aiba acordul medicilor, in timp ce politistii au declansat cercetari in acest caz, femeia putand fi acuzata de neglijenta criminala.

V.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Femeia, originara din municipiul Iasi, a venit pe 15 februarie cu bebelusul sau de trei luni la Spitalul "Sfanta Maria", insa la scurt timp dupa internare a cerut sa fie lasata sa plece acasa cu copilul.

Ea a revenit la spital a doua zi impreuna cu copilul, iar medicii spun ca starea bebelusului se agravase.

Miercuri, femeia le-a cerut medicilor sa paraseasca din nou spitalul, insa personalul medical i-a explicat riscurile la care va fi expus copilul.

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

Cu toate acestea, in seara respectiva, mama a luat copilul si a plecat acasa, fara sa ia in calcul consecintele unui astfel de gest.
 

In cursul zilei de joi, bebelusul a murit in locuinta situata la doar cateva sute de metri de spitalul de copii din Iasi.

"Pacientul a fost gasit decedat. A fost chemat echipajul SMURD, dar nu s-a mai putut face nimic", a declarat medicul Diana Cimpoesu, coordonator UPU-SMURD Iasi.

Politistii au declansat cercetari in acest caz, pentru moarte suspecta. Daca va fi gasita vinovata, femeia ar putea fi acuzata de neglijenta criminala.
 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI