Credincioșii s-au strâns în Piața Mare din Sibiu și împreună cu preoții au purtat icoanele sfinte într-o procesiune până la biserică.

Citește și: VIDEO- Scandal pe documentarul lui Arsenie Boca. "Nu are la bază o cercetare onesta și obiectivă"

„Ne aflăm aici datorită Maicii Domnului care se roagă pentru noi și care ne ajută în momentele grele din viața noastră, dacă venim aici avem așa o stare de liniște și simțim pe parcurs un ajutor.”

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

„A fost minunat, am fost lângă Măicuța Domnului. Ea ne este ajutor, este sprijin, este ocrotitoare, îndrumătoare. Din 2009 vin la această biserică.”

Icoana făcătoare de minuni de la Muntele Athos, adusă la Sibiu

Una dintre icoanele ajunse la Sibiu vine de la Muntele Athos, de la Marea Lavra, iar cealaltă icoana a Maicii Domnului a fost adusă de la biserica Mihai Vodă din Capitală. Alături de cele două icoane sfinte au fost purtate în procesiune și moaștele Sfântului Teodosie din Ucraina.

Cătălin Dumitrean, preot: „Aceste icoane sunt făcătoare de minuni fac parte din cele recunoscute pentru că oamenii au mărturisit locuri extraordinare, de aceea le-am dat o atenție mai specială, le ducem într-un mod mai deosebit de până la Biserica Dealului.”

La finalul procesiunii, cele două icoane și rămășițele lumești ale Sfântului, au fost depuse la Biserica Ioan Iacob Românul, din centrul orașului, unde vor rămâne până pe data de 4 octombrie.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si