In genunchi si cu lacrimi in ochi, credinciosii se inchina la Icoana facatoare de Minuni a Maicii Domnului, o icoana care ar vindeca atat sufletele ratacite, cat si bolile grele ale suferinzilor.

Catalin Dumitrean, preot: „Icoana vindeca boli, icoana ajuta, este insasi un exemplu”

„S-a adus pace, s-a adus impacare, s-a oprit vrajba, mania, iutimea, pacate capital, s-a daruit liniste, s-a daruit si sanatate. A vindecat si bolnavi, sunt foarte multe cazuri de vindecari de bolnavi”, spune preotul.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Icoana cu chip sfant  si puteri miraculoase a fost pictata la inceputul anilor 1800. Un preot pustnic a adus-o in urma cu 60 de ani din Muntele Sfant, iar de atunci a luminat vietile tuturor crediciosilor.

„Am fost foarte bolnava. M-am nascut bolnava de stomac. Maica Domnului mi-a ajutat in toata perioada asta si toti sfintii”, spune o credincioasa.

Icoana a fost adusa, de curand, la biserica Sfantul Ioan Iacob Romanul din Sibiu, unde enoriasii au venit sa caute alinare.


 

„Am auzit ca  fost adua o icoana facatoare de minuni si am venit cu dragoste sa ma inchin la Icoana Maicii Domnului sa-I multumesc pentru bucuriile daruite si sa o rog sa ne daruiasca pace, liniste si multa sanatate”.

Icoana Facatoare de Minuni a Maicii Domnului, cea Incoronata de Sfanta Treime va ramane la biserica din Sibiu pana miercuri.
 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si