Close sidebar
Close sidebar

Icoana facatoare de minuni din Sibiu a adunat oameni de peste tot din tara la rugaciune. Ce minuni se spune ca ar face aceasta icoana

O icoana facatoare de minuni a facut sute de credinciosi sa ingenuncheze. Oameni de peste tot au venit la biserica Sfantul Ioan Iacob din Sibiu, sa se roage pentru vindecarea trupului si liniste sufleteasca. Ce minuni se spune ca ar face icoana, aflati acum!

A.L.,


DISTRIBUIE
acest articol

In genunchi si cu lacrimi in ochi, credinciosii se inchina la Icoana facatoare de Minuni a Maicii Domnului, o icoana care ar vindeca atat sufletele ratacite, cat si bolile grele ale suferinzilor.

Catalin Dumitrean, preot: „Icoana vindeca boli, icoana ajuta, este insasi un exemplu”

„S-a adus pace, s-a adus impacare, s-a oprit vrajba, mania, iutimea, pacate capital, s-a daruit liniste, s-a daruit si sanatate. A vindecat si bolnavi, sunt foarte multe cazuri de vindecari de bolnavi”, spune preotul.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Boala bizară de care suferă o tănără de 25 de ani. Riscă să moară dacă este sărutată și poate mânca doar 2 alimente- antena3.ro

Icoana cu chip sfant  si puteri miraculoase a fost pictata la inceputul anilor 1800. Un preot pustnic a adus-o in urma cu 60 de ani din Muntele Sfant, iar de atunci a luminat vietile tuturor crediciosilor.

„Am fost foarte bolnava. M-am nascut bolnava de stomac. Maica Domnului mi-a ajutat in toata perioada asta si toti sfintii”, spune o credincioasa.

Icoana a fost adusa, de curand, la biserica Sfantul Ioan Iacob Romanul din Sibiu, unde enoriasii au venit sa caute alinare.


 

„Am auzit ca  fost adua o icoana facatoare de minuni si am venit cu dragoste sa ma inchin la Icoana Maicii Domnului sa-I multumesc pentru bucuriile daruite si sa o rog sa ne daruiasca pace, liniste si multa sanatate”.

Icoana Facatoare de Minuni a Maicii Domnului, cea Incoronata de Sfanta Treime va ramane la biserica din Sibiu pana miercuri.
 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI