Close sidebar
Close sidebar

Icoana Sfintei Parascheva de la Targoviste "plange". Un preot si mai multi enoriasi sustin ca au vazut miracolul.

Nenumăraţi credincioşi au trecut pragul Bisericii Târgului din Târgovişte în ultimele doua luni, pentru a se închina la icoana Sfintei Parascheva, deoarece, spun oamenii, pe faţa sfintei au apărut lacrimi.

Lili Lascar,


DISTRIBUIE
acest articol

Preotul paroh al lăcaşului de cult spune că este pentru a treia oară când aceeaşi icoană a Cuvioasei lăcrimează. Vestea s-a răspândit cu repeziciune printre credincioşi, care au venit în număr mare să vadă minunea. În urmă cu 1.000 de ani, în fosta biserică pe ale cărei ruine a fost construită actuala Biserică a Târgului cu hramul principal al Adormirii Maicii Domnului, ar fi fost aduse, pentru o perioadă, moaştele Sfintei Parascheva, mai spune preotul încercând să găsească o explicaţie.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

„Icoana aceasta este a noastră. Cuvioasa este româncă din sudul Dunării, româncă de-a noastră din Tracia. Moaştele sale posibil să fi fost aduse în bisericuţa aceasta înainte de a fi duse în Moldova de către domnitorul Vasile Lupu, care le-a cumpărat cu 300 de galbeni. Icoana a plâns foarte mult intr-o zi de luni. Am făcut o slujbă. Este o minune şi Dumnezeu ne transmite un mesaj pe care îl vom decripta prin rugăciune în viitorul apropiat.

A plâns icoana de două ori, atunci când biserica aceasta a trecut prin situaţii grele“, a spus Ion Popa, preotul paroh.

De cand s-a auzit in toata tara de evenimentele inexplicabile care au loc in lacasul de cult din Targoviste, mii de oameni, unii grav bolnavi, altii ingrijorati pentru apropiatii lor, au ingenuncheat in fata icoanei si s-au rugat cu lacrimi in ochi pentru ajutor.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI