Teo Argint, corespondent Kanal D, ne aduce mai multe informații:

„Dacă nu știți ce să alegeți între mare și munte, atunci vă recomandăm să petreceți câteva zile la Cazanele Dunării din județul Mehedinți. Aici, puteți îmbina ambele variante fie vă puteți plimba cu barca pe Dunăre, fie puteți face trasee pe munte. În ambele cazuri, o noapte de cazare costă între 150 și 450 de lei în comuna Eșelnița, acolo unde sunt cele mai căutate case.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Pe de altă parte, o altă variantă de a vă petrece câteva zile de vacanță este la Vârful lui Roman din județul Vâlcea. Aici, drumul este destul de anevoios, într-adevăr, este încă în lucru, însă odată ce ați ajuns sus peisajul vă taie respirația. Este o stațiune relativ nouă, aflată la 1.700 de metri altitudine și în apropierea orașului Horezu. O noapte de cazare costă în jur de 220 de lei.

Totodată, dacă sunteți împătimiții traseelor montane cu mașina, atunci poate Transalpina este ideală pentru voi în această vară. Vă puteți caza în stațiunea Rânca din județul Gorj mai ales că prețurile au scăzut semnificativ în ultima perioadă. Spre exemplu, o noapte de cazare la una dintre pensiunile din Rânca costă, în acest moment, între 120 și 300 de lei.”, transmite Teo Argint, corespondent Kanal D.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si