Close sidebar
Close sidebar

Idei de cadouri inedite de Craciun 2022 pentru iubit sau iubită

Sărbătorile de Crăciun se apropie cu pași repezi. Ei bine, acest lucru înseamnă că trebuie să ne gândim la idei de cadouri pentru persoanele dragi. Pentru că vrem să îți ușurăm munca, noi îți oferim câteva idei de cadouri pentru persoana iubită!

Alexandra Bercea,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Iată cele mai ideale cadouri  pe care să le oferi jumătății tale de Crăciunul 2022!

Idei de cadouri inedite de Craciun 2022 pentru iubit sau iubită

Espressor pentru o dimineață aromată

Dacă iubitul sau iubita nu concep să înceapă ziua fără o cafea, atunci un espressor este varianta ideală de Crăciun. Acest cadou îi va îmbia toate simțurile.

Papilele gustative vor fi cu adevărat răsfățate!

Organizator de birou

Jumătatea ta este o persoană responsabilă și căreia îi place să fie cât mai organizată? Ei bine, anul acesta poate deveni foarte organizată cu ajutorul acestui cadou fantastic. Un organizator de birou îți va ajuta jumătatea să își păstreze lucrurile în ordine. 

Ceas de perete elegant

Dacă jumătatea ta este stilată, ei bine, locuința trebuie să fie la fel de elegantă. O idee foarte bună de Crăciun este un ceas de perete cu un design elegant. Nimic nu poate comunica personalitatea mai bine decât o decorațiune care îți sare în ochi.

Joc de șah pentru iubitorii de strategie

Jumătății tale îi place să își antreneze mușchii minții? Ei bine, un joc de șah este cadoul ideal și foarte benefic pentru o persoană care vrea să își țină mintea antrenată. 

O tablă de șah este un dar clasic, dar extrem de rafinat pentru jumătatea ta. O partidă cu prietenii sau chiar cu tine, poate condimenta serile în care simte nevoia de evadare din online. Alege un set cu design deosebit pentru a deveni o piesă de rezistență a esteticii din locuința sa și a comunica despre pasiunea sa tuturor celor care îi calcă pragul. 

O cutie muzicală personalizată

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Iată un obiect clasic, care nu se va demoda niciodată. Aduce bucuria copilăriei și nostalgia altor vremuri, iar acum ai posibilitatea să oferi cadou de Crăciun o cutie muzicală cu melodia preferată, astfel încât, la deschiderea darului, cea care îl primește să fie pur și simplu fericită.

Ca să înnobilezi acest gest delicat, adaugă în interiorul cutiei și o mică bijuterie. Dacă te-ai hotărât să oferi acest cadou original unui domn, poți să pui în cutie un ac de cravată sau o tabacheră de argint. Vei reuși să-ți arăți sentimentele față de persoana respectivă cu stil și delicatețe.

Citește și: Cadouri de Crăciun pentru întreaga familie: 4 idei care îți vor salva timp

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI