Ziua Păcălelilor este în doar câteva zile, pe 1 aprilie 2024. Este o zi mai mult decât potrivită pentru a face tot felul de glume și farse prietenilor și colegilor în voie, deoarece riscurile ca ei să se supere este mai scăzut. 

Așadar, pe lângă ideile de farse obișnuite, ți-am pregătit câteva idei de păcăleli pe care le poți trimite prin mesaje haioase celor pe care vrei să îi faci să râdă pe 1 aprilie.

Idei de păcăleli de 1 aprilie 2024 prin mesaje haioase

„Astăzi, pe 1 aprilie, toate minciunile sunt binevenite. Eu voiam doar să îți spun că am aruncat niște lucruri de prin casă... dar cred că erau ale tale. Scuze, am uitat că locuiești și tu în casa asta...”

„În această zi sunt mândru să îți spun că mi-am găsit jumătatea! Noi doi nu ne potriveam atât de bine, dar acum, în sfârșit am găsit-o și este a mea! Ei bine... jumătatea mea nu cred că s-a prins că asta e doar o glumă de 1 aprilie!”

Citește și: Păcăleli de 1 aprilie 2024 pentru copii. Idei de farse

„Această pisică, este pisică, o pisică, grozavă pisică, oportunitate pisică, pentru pisică, a ține pisică, un pisică, idiot pisică, ocupat pisică, pentru pisică, câteva pisică, secunde pisică! Acum, citește te rog mesajul fără cuvântul „pisică”.

mesaj haios

Trimite-le celor dragi un mesaj haios cu o păcăleală pentru a-i face să râdă.

[Sursa foto: mesajeurarifelicitari.com]

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

„Dacă te-ai trezit în această dimineață și nu ai văzut pe nimeni lângă tine, vino la mine. Sunt mereu lângă tine, te voi ține de mână și vom merge împreună la oftalmolog!”

„În ultima perioadă ne-am distanțat, dar asta a fost doar din cauza mea. De mult timp vreau să-ți spun ceva și nu știu cum s-o fac, să nu te supăr. M-am îndrăgostit de altcineva, o persoană căreia deja i-am și spus că iubesc. Cu toate astea, ea s-a uitat la mine și a spus clar să las glumele proaste de 1 aprilie!”

„Astăzi m-am gândit să plec din țară, să mă mut, să las totul în spate. Sper ca acolo unde ajung să am o viață mai bună și să îmi fie bine... problema este doar una... astăzi e ziua păcălelilor...”

„Dragul meu prieten, urmează să mă mut. Știu că vestea este total neașteptată, dar nu am ce să fac. Știu că nu îți pică bine și nici mie nu îmi pică, dar asta este. Vrei să ne vedem zilele acestea să ne putem lua la revedere? Oricând, dar nu astăzi pentru că mai am niște păcăleli de făcut de 1 aprilie!”

„Am văzut la știri că un bărbat a fost găsit gol pe stradă, stând și uitându-se la oamenii care treceau. Sper că ești bine. Aștept un răspuns cât de curând se poate!”

Citeste si: VIDEO Cum și-a găsit Alin Oprea tatăl natural? „Am ales special seara de Crăciun și vârsta de 33 de ani. Era vârsta la care Iisus Hristos s-a răstignit și luna în care s-a născut.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul dur în limba română al lui Michele Morrone după ce a vizitat o parte din atracțiile turistice din România- radioimpuls.ro

Citeste si: „Orașul Mântuirii” sau „mini-Grecia” de la malul Mării Negre. Așezarea antică ascunde un tezaur chiar lângă țărm- antena3.ro

felicitare 1 aprilie

Trimite-le prietenilor tăi o felicitare amuzantă de 1 aprilie.

[Sursa foto: mesajeurarifelicitari.com]

Citește și: Mesaje pentru 1 aprilie 2024: Cele mai amuzante urări pentru Ziua Păcălelilor

„Ești inteligent, frumos și nemaipomenit de atrăgător și mă bucur că stau pe lângă o persoană ca tine. Adică de ce nu, știi să glumești atunci când trebuie... ești tot ce mi-aș putea dori vreodată. Dar astăzi este 1 aprilie... poate data viitoare!”

„Aceasta este ultima zi din viața mea. Nu vreau să mai fiu aici și aș vrea să știi cât de mult te iubesc. Îmi cer scuze pentru toate dățile în care te-am supărat. Nu mai suport... ca tu să nu știi că astăzi e Ziua Păcălelilor..”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si