Mihaela Popescu nu a reușit să se apropie prea mult de echipa ei. Deși spune că îi susține și este alături de ei, în momentele delicate Războinica preferă să stea mai mult singură, să se retragă deoparte. Între ea și celelalte fete chiar au avut loc mici schimburi de replici pentru că ele voiau să se apropie mai mult de ea și să o consoleze când era supărată, în timp ce ea nu își dorea același lucru, ci prefera să rămână cu gândurile ei.

Se pare, însă, că noul venit din echipa Războinicilor a reușit să se apropie într-o zi cât nu au făcut-o ceilalți în șase săptămâni. Tânăra s-a lăsat ținută de mână de către Cosmin Marin, a stat cu capul în poala lui după lăsarea întunericului și și-a petrecut timpul flirtând cu el în fața barăcii.

Foștii concurenți Iulian Pîtea și Ștefan Floroaica au văzut imaginile cu cei doi concurenți din echipa Războinicilor și nu au putut să nu se gândească la faptul că este posibil ca cei doi să se cunoască dinainte de intrarea în emisiune.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

„O apropiere interesantă... să nu spun incendiară. Pare că se știau de dinainte”, a spus Iulian Pîtea.

„Da, pare că se știau de mai mult timp. Nu te apropii așa de cineva într-o singură zi”, a spus și Ștefan Floroaică.

Tot Iulian Pîtea a spus că apropierea dintre noul Războinic și Mihaela Popescu ar putea fi de bun augur și că ar putea-o ajuta pe tânără să înflorească. 

Citeste si: Exatlon 19 februarie. Primul meci al Mirelei, cea mai nouă Faimoasă! N-o să-ți vină să crezi cum s-a descurcat pe traseu: „Ai fost criminală”

Citeste si: Exatlon 19 februarie. Ei sunt noii concurenți! Mirela și Cosmin abia au ajuns în Republica Dominicană

Cine este Cosmin Marin

Noul Războinic este Marin Gavril Cosmin are 22 de ani, înălțimea de 1.82 m și 80 de kilograme și lucrează în cadrul MAI. Noul concurent este orgininar din Slatina, judetul Olt. Timp de 16 ani a jucat fotbal si, in paralel, a urmat antrenamente de fitness si box. Pentru el, Exatlon reprezinta o provocare, atat din punct de vedere fizic, cat si din punct de vedere psihic, si considera ca se identifica perfect cu acest concurs. Crede ca poate face fata cu brio dorului de casa si familie datorita psihicului sau puternic; ii plac provocarile si este hotarat sa demonstreze ce poate si sa isi depaseasca limitele.

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si