Close sidebar
Close sidebar

Ies la iveală detalii incredibile în cazul șoferului care a primit, pe geam, un plic cu 45 de mii de dolari și care mai avea în mașină o sacoșă cu 300 de mii de euro

Detalii noi ies la iveală în cazul șoferului care a primit, pe geam, un plic cu 45 de mii de dolari și care mai avea în mașină o sacoșă cu 300 de mii de euro.

M.A.,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Cei doi bărbați au declarat inițial că sunt rude

Bărbatul și individul care i-a dat suma uriașa ar fi, de fapt, rude și ar face afaceri suspecte cu valută, bănuiesc polițiștii. La audieri, însă, ambii bărbați au spus că nu se cunosc. Sumele amețitor de mari, despre care unul dintre bărbați a declarat că provin din jocuri de noroc, au fost confiscate de anchetatori.

Citeste si: Grupări de contrabandă, protejate de polițiști corupți. Percheziții de amploare în 4 județe

Povestea sumei imense de bani

O sacoșă plină cu 300 de mii de euro și un plic cu 45 de mii de dolari, aruncat rapid dintr-o mașină în alta, cu ambii șoferi demarând, apoi, în trombă.

Este cazul bizar pe care polițiștii din capitală încearcă să-l descifreze, după ce au confiscat sumele amețitoare de la craioveanul care ieri se plimba cu mașina plină de valută pe bulevardul Magheru, din Bucuresti.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: VIDEO- O sacoșă de rafie cu 320.000 euro, găsită într-o mașină suspectă. Un plic cu bani, aruncat pe geam!

Deși a negat că l-ar cunoaște pe cel care i-a dat plicul cu bani, ambii bărbați ar fi, se pare, cumnați, spun surse neoficiale.

Cine sunt cei doi bărbați

Aceștia ar fi implicați în afaceri cu o casă de amanet din Craiova, unde s-ar vinde bijuterii și haine aduse din străinătate. Astăzi, amanetul avea lacătul pus, iar nimeni n-a fost de găsit pentru un punct de vedere.

Jurnaliștii Kanal D au dat, in schimb, de soția șoferului care umbla în capitală cu mașina ticsită de valută.

Femeia locuiește într-un apartament dintr-un bloc modest, dar le-a trântit reporterilor ușa-n nas.

Citeste si: S-a aflat cine este tânărul găsit cu 320.000 de euro într-o sacoșă, în mașină. Ce spune soția lui

Tot surse neoficiale susțin că bărbatul care a aruncat plicul plin cu bani în mașina șoferului ar fi făcut avere în urmă cu 15 ani, în urma unor tranzacții dubioase cu carduri, în străinătate. Oamenii legii fac acum anchetă pentru infracțiunea de spălare de bani și bănuiesc că cei 300 de mii de euro, dar și cei 40 de mii de dolari provin din afaceri necurate. Ambii suspecți sunt cercetați în libertate.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI