UPDATE: Cristian Popescu Piedone, declarații cu puțin timp înainte de încheierea voturilor. 

„Dragi români, dragi bucureșteni! Mai avem trei ore și vom afla cine este câștigătorul și cine pierde. Dumneavoastră trebuie să câștigați de fiecare dată. Ieșiți la vot! Ieșiți masiv la vot! 36% nu reprezintă un primar, un președinte de consiliu județean, un consilier. Lăsați orice pentru 10 minute, mergeți la vot. E tot ce vă cer, dacă vă pasă de România.

Dacă stați acasă o să cârcotiți 4 ani de zile. Ieșiți la vot!”, a fost îndemnul lui Cristian Popescu Piedone pentru bucureșteni.

Cristian Popescu Piedone luptă în cursa elecrorală pentru Primăria Capitalei. Candidatul și-a exercitat dreptul la vot și îi îndeamnă pe cetățeni să îi urmeze exemplul. Ce a declarat la ieșirea de la urne?

Piedone, la ieșirea din secția de vot: "Ieşiţi la vot, oameni buni" 

Cristian Popescu Piedone s-a prezentat la secția de votare de dimineață. Candidatul a votat la Şcoala Gimnazială "Ienăchiţă Văcărescu", din București.

După exercitarea dreptului, candidatul la primăria Capitalei a făcut primele declarații. Acesta îi îndeamnă pe români să iasă la vot și să voteze cu demnitate pentru viitor.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citește și: Klaus Iohannis a votat la Liceul Jean Monnet. Ce a declarat la ieșire

„Ieşiţi la vot, oameni buni, votaţi cu cine doriţi dumneavoastră. Prezenţa dumneavoastră la vot contează, ca cel care va ieşi primar general, primarii de sector, preşedinţi ai consiliilor judeţene- că despre europarlamentare, Dumnezeu cu mila, nu-i cunoaşteţi şi pe care îi cunoaşteţi se vor duce cu capul în jos, slugă în Europa.

Votaţi cu demnitate, onoare şi curaj pentru viitorul dumneavoastră”, a declarat Piedone, potrivit digi24.ro.

Cristian Popescu Piedone îi îndeamnă pe români să aibă și răbdare, nu doar să iasă la vot. Candidatul a mărturisit că deține informații referitoare la procesul de vot, că unii români ar ajunge la urne pe ultima sută de metri, înainte de închiderea secțiilor de votare.

„Sunt probleme cu care se vor confrunta şi toţi oamenii în cursul zilei de astăzi. Important e să avem răbdare. Cu siguranță cred, datorită procesului greoi cu aceste cinci buletine de vot, cu siguranţă nu se va închide urna la ora 22:00. Plus că, am eu informaţii sigure când vă spun, oamenii o să migreze de la mare şi de la munte şi vor veni pe ultima sută de metri”, a declarat Piedone, potrivit aceleiași surse.

Citește și: VIDEO România votează. LIVE TEXT de la alegerile locale și europarlamentare din 9 iunie 2024

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Candidatul la primăria Capitalei a mărturisit ce dorește să realizeze pentru București: lucruri simple.

„Eu, cel puţin, ultimul dinozaur, voi încerca să normalizez ce nu s-a întâmplat în Bucureştiul celor 30 de ani, să aduc zâmbetul pe buzele bucureştenilor.

Lucruri simple. Dar, din păcate, lucrurile simple pentru anumiţi politicieni sunt cele mai complexe”, a declarat Piedone, potrivit aceleiași surse.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si