Un băiețel de 7 ani a murit la câteva săptămâni distanță față de tatăl său. Micuțul l-a găsit pe bărbat fără viață, în baia din casa lor din Marea Britanie.

Chance era foarte apropiat de tatăl lui, Alan Davies, în vârstă de 46 de ani. Cei doi erau de nedespărțit și mergeau peste tot împreună. Din nefericire, copilul a suferit o traumă psihică enormă atunci când l-a găsit pe tatăl lui mort, în baie.

Potrivit Mirror, bărbatul suferise un atac de cord.

Băiețelul a primit un diagnostic rar, la scurt timp după tragedie

Băiețelul a fost diagnosticat la scurt timp după tragedie cu sindromul Stevens-Johnson, o afecțiune rară a pielii cauzată de reacția organismului la anumite medicamente. Chance a murit la câteva săptămâni după diagnostic. 

Apropiații celor doi spun că au simțit durerea celui mic, după moartea tatălui său. Brian Davies, fratele mai mic al lui Alan, a spus că micuțul nu a mai fost niciodată la fel după moartea tatălui său.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Îi era foarte dor de tatăl lui și știa că nu îl va mai vedea vreodată. Acum, se pare că cei doi s-au reîntâlnit, sus, în ceruri.

„Erau ca două boabe de mazăre într-o păstaie”

Fratele mai mic al tatălui lui Chance a mărturisit ce fel de legătură exista între cei doi. 

„Din păcate, Chance l-a găsit pe tatăl său în baie, nu știa ce să facă, așa că l-a sunat pe partenerul de afaceri al lui Alan să vină să-l ajute.

Avea șase ani când Alan a murit. Ca familie, a fost devastator să pierzi nu doar un fiu, ci și un nepot în același timp. Lui Chance îi era atât de dor de tatăl lui și nu era fericit, după tragedia la care a fost martor.

A fost traumatizant. Singura alinare pe care o avem este că este faptul că Chance și Alan sunt din nou împreună. De când Alan a murit, am putut vedea că Chance nu a fost un copil fericit.Înainte de a muri Alan, Chance era umbra lui, erau ca două boabe de mazăre într-o păstaie. Durerea nu dispare niciodată, dar este atât de important ca familie să fim deschiși și sinceri cu privire la ceea ce simțim”,  a spus Brain


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si