IKEA le recomandă clientilor care au cumpărat stalpul pentru sistemul de depozitare deschisă Elvarli să il dezasambleze si să il aducă la magazinul din Băneasa, unde vor primi inapoi suma integrală plătită pentru produs. Proudusul rechemat a fost vandut la un pret de 140 lei.

”Motivul rechemării produsului este o insertie incorectă a piulitei care face dificilă sau imposibilă crearea unei tensiuni suficiente pentru a fixa stalpul intre podea si tavan.

Riscul este ca sistemul de rafturi să se desprindă si să cadă”, informează retailerul, potrivit News.ro.

Pană in prezent, Ikea nu a primit nicio plangere din partea clientilor sau sesizări legate de accidentări si estimează că riscul producerii unor astfel de incidente este minim.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro

"Chiar dacă riscul este considerat scăzut, impactul unui astfel de incident ar putea fi sever si, de aceea, Ikea ia măsurile de sigurantă necesar e si recheamă stalpii Elvarli. Suma plătită pentru produs va fi returnată integral", a precizat grupul.

In afară de Romania, acelasi produs este rechemat si in Italia, Olanda, Franta, Norvegia, Austria, Belgia, Spania, Portugalia, Danemarca, Elvetia, Cehia, Suedia, Lituania, Slovacia si Finlanda.

Grupul suedez a deschis in 2007 primul si singurul magazin din Romania, situat in nordul Bucurestiului.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si