„O familie din Iași trece prin momente cumplite. Mezinul, un băiețel de aproape 4 ani, a murit după ce a căzut de la etajul 7. Copilul ar fi rămas nesupravegheat preț de câteva minute într-una dintre camerele apartamentului, și atunci s-a produs tragedia. Medicii, colegi cu tatăl victimei, au încercat în zadar să-l salveze pe micuț.

Vă avertizez, urmează informații cu un puternic impact emoțional.”, a spus Christian Sabbagh.

„Îl auzeam pe el cum se juca în sufragerie. Eu vorbeam la telefon cu cineva și a venit o vecină de la noi și mi-a bătut foarte tare în ușă și atunci am ieșit și am văzut-o pe mama care era... nu vă spun cum era...”, a spus o vecină.

Vecinii spun că mama și sora de 12 ani a băiețelului erau în bucătărie când s a petrecut incidentul. Făceau pregătiri pentru că astăzi îl așteptau să ajungă acasă din Qatar, pe tatăl băiatului, medic la un spital din Iași. Copilul se juca singur în sufragerie și s-ar fi urcat pe pervazul ferestrei, s-a dezechilibrat și a căzut de la geamul apartamentului situat în centrul orașului.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Mama lui Gabriel Vasiliu rupe tăcerea, după ce nora ei a fost ucisă în Olanda! Femeia face primele dezvăluiri despre crima halucinantă. Ce s-a întâmplat, de fapt, cu Ana-Maria- wowbiz.ro

Citeste si: „Zeului Haosului”, un asteroid gigant de mărimea unui „ucigaș de orașe” ar putea să lovească Pământul. Când va trece pe lângă noi- antena3.ro

„Era SMURD-ul și au coborât vreo 6-7 din salvare și l-au ridicat de jos. Mai departe, vine mașina poliției. Era gălăgie, dar copilul era jos. eu am crezut că i-a venit rău cuiva, dar era copilul, când am văzut pe targă de sus.”,

a spus o vecină.

Familia, dar și vecinii, sunt în stare de șoc. Nimeni nu-și explică cele întâmplate, tocmai pentru că o știu pe mamă extrem de grijulie cu copiii.

„Era acasă și mama, și fata. Băiatul se juca în sufragerie, că eu fiind perete în perete cu ei îl auzea mereu... un copil de o energie ieșită din comun. Făceau ordine în casă. El... casa plină de jucării, se juca în sufragerie. Geamul nu era deschis, nu-mi imaginez cum el a putut să ajungă jos, nu-mi imaginez, că m-a șocat.”, a mai spus o vecină.

Un echipaj de terapie intensivă mobilă a fost trimis pentru a-l salva pe micuțul de nici patru ani. Acesta era deja în stop cardiorespirator, cu răni grave la cap și mai multe fracturi.

Polițiștii au deschis o anchetă în acest caz și fac cercetări pentru infracțiunea de ucidere din culpă.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si