Printre personajele de neuitat ale serialului italian s-a aflat și Michele Placido, actorul care a jucat rolul comisarului Corrado Cattani.

Michele Placido este bărbatul care a frânt inimile telespectatoarelor din toată lumea. El a apărut în câteva filme TV din anii 1970, dar în anul 1983 a primit rolul care l-a făcut celebru, cel al inspectorul de poliție ce investighează Mafia în serialul Caracatița, de Damiano Damiani.

După succesul avut în serial, el a mai apărut și în alte filme și producții de televiziune, printre care într-un film semibiografic despre Giovanni Falcone și L’ultimo padrino.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

VEZI CUM ARATA ACUM PE KFETELE.RO

Actorul, în vârstă de 72 de ani, a fost căsătorit cu actrița Simonetta Stefanelli de care a divorțat în 1994, iar din anul 2012 a luat-o de nevastă pe actrița cu care avea o relație de 10 ani, Federica Vincenti.

Ultima oară când Michele a fost fotografiat în public a fost în luna februarie a acestui an, atunci când actorul a participat la un show de modă ținut de Gorgio Armani în Milan, Italia.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si