Ghiță Ciobanul s-a trezit cu conturile golite după ce două angajate ale băncii cu care lucra au extras abuziv circa 700.000 lei din banii clienților. Ghiță a avut o pagubă de ”doar” 4.000 lei, însă culmea e că acesta nu și-a putut recupera paguba deși infractoarele au recunoscut furtul și au primit o condamnare la închisoare cu suspendare.

Frauda a fost descoperită în 2013, atunci când DIICOT-ul a demarat ancheta în cazul dispariției fără urmă a sumei de 763.013

lei din conturile clienților unei bănci. În urma investigației s-a aflat că două angajate, una ofițer de cont și alta casier au operat fără drept în conturi și au ”topit” banii clienților. În urma scandalului, banca a achitat pagubele pentru majoritatea clienților mai puțin 17 oieri din comuna Jina, printre care și Ghoerghe Dănulețiu, alias Ghiță Ciobanul.

Cum a câștigat banca procesul cu Ghiță Ciobanul?

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Anul trecut, Ghiță și consătenii lui au acționat în instanță banca solicitând restituirea sumelor care au dispărut din conturi. Culmea e că judecătorii au dat dreptate băncii și i-au lăsat pe păgubiți cu buza umflată.

Citeste si: Petre Daea a cheltuit o avere pe studiile de la Paris ale fiicei sale! Vezi câţi bani a scos din buzunar ministrul Agriculturii pentru Dana!

Citeste si: Ghiţă Ciobanul ameninţă cu greva foamei în faţa Ministerului Agriculturii! Din vedetă TV, cel mai cunoscut oier din ţară, tratat ca un infractor de oficialii de la Bucureşti| VIDEO

Citeste si: Ghita Ciobanu, umilit de autoritati, dupa ce a fost sa se intalneasca cu DNA si OLAF! Au venit cu "un adevarat comando"

Cum a reușit banca să câștige procesul cu păgubiții? Ei bine, avocații instituției au adoptat o strategie inteligentă. Ei au invocat faptul că banca însăși s-a declarat păgubită în relația cu propriile angajate, deci în nici un caz nu poate fi indicată drept co-autor la infracțiunea comisă de acestea. Ciobanii au făcut însă apel iar procesul va fi reluat.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si