Un polonez a fost arestat după ce s-a prefăcut că este un manechin în vitrina unui magazin, înainte să fure din centrul comercial după ce acesta s-a închis, a transmis poliția din Varșovia.

„Un tânăr de 22 de ani, cu o geantă în mână, a înghețat nemișcat, prefăcându-se un manechin în fața unei vitrine”, au spus polițiștii polonezi într-un comunicat de presă.

Citește și: VIDEO- O femeie de 28 de ani din Olt care a fost răpită de acasă de doi bărbați, a fost găsită într-un apartament la 10 kilometri depărtare de casă

După ce centrul comercial s-a închis, bărbatul a reușit să fure bunuri dintr-un stand de bijuterii, potrivit poliției.

Un hoț s-a prefăcut că e manechin în magazin

Hoțul nemișcat în vitrină

[Sursa foto: The Independent]

Hoțul-manechin nu era la prima încercare

Cu o altă ocazie, tânărul a intrat într-un restaurant să mănânce înainte de a se strecura sub rulourile de la intrarea unui magazin pentru a-și schimba hainele cu altele noi, a spus poliția.

După aceea, s-a întors să mai ia ceva de mâncare, fără să plătească. Cu toate acestea, el a fost în cele din urmă depistat de personalul de securitate, care a sunat la poliție.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Bărbatul este acuzat și că a furat dintr-un alt centru comercial, unde poliția  susține că a luat bani din casele de marcat și a încercat să fure alte articole după ce magazinul s-a închis.

Suspectul riscă 10 ani de închisoare, informează TVPworld.com.

v

Arestat de poliția din Varșovia

Arestat preventiv pentru 3 luni

Suspectul, care nu a fost identificat public, a fost acuzat de tâlhărie și furt și riscă până la 10 ani de închisoare.

Hoțul acuzat a fost arestat preventiv pentru trei luni, au spus procurorii polonezi, conform NY Post.

Nu toate jafurile la magazinele de bijuterii sunt atât de inofensive. În urmă cu trei luni, un jaf armat a avut loc în plină zi la un magazin de bijuterii din Paris. 

Doi bărbați și o femeie au intrat în magazinul Piaget și, sub amenințarea unei arme, au cerut angajaților să deschidă mai multe vitrine, din care au furat bijuterii.

După jaf, cei trei hoți au fugit pe jos, fără să rănească pe cineva. Femeia purta o bluză verde şi pantaloni negri, iar bărbaţii aveau costume gri.

„În acest moment, prejudiciul este estimat între zece şi 15 milioane de euro”, a transmis parchetul din Paris.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si