Regretata artista de muzica populara nu a avut o viata usoara, insa gandirea pozitiva a ajutat-o in orice situatie. A plecat din satul natal de la o varsta frageda si a muncit pe branci pentru a avea o cariera de succes.

In ultimul interviu televizat, Ileana Ciuculete povestea ca se supara foarte tare atunci cand cineva ii plagiaza piesele.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro

"Cand aud ca cineva iti ia din melodie... parca iti rupe sufletul. Eu am si ajutat foarte multi interpreti, am dat sfaturi celor care au acceptat. Eu stiu sa ma retrag si sa stau in banca mea, nu ma intitulez profesoara, pentru ca eu sunt cantareata. Nu degeaba cantam eu de la 13 ani pe la nunti de adormeam pe scaun si desculta prin sala ma duceam cu lautarii sa strangem lumea la nunta si prin Serbia Este loc de mai bine pentru oricine.

Orice om care munceste si greseste", a declarat ea, potrivit wowbiz.ro.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si