Ileana Ciuculete nu a vrut sa-si depuna dosarul de pensie, cu toate ca, legal, ar fi putut sa faca acest lucru inca de acum doi ani. Dezvaluirea a fost facuta de Cornel Gales, sotul regretatei artiste. Acesta spune ca Ilenei i-a fost jena de oamenii care traiesc in conditii grele in Romania si a preferat sa traiasca exclusiv din ce castiga in urma prestatiilor artistice.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

„Ea a plecat foarte usor, nu a deranjat pe nimeni. A platit toate darile, are fisa fiscala pe zero, draga de ea. Nu a luat un leu din pensie pentru ca n-a putut si chiar n-a vrut. A spus: unde sa ma duc eu sa-mi bag cererea de pesnionare cand uite ce se intampla in tara asta. Efectiv, nu a deranjat pe nimeni”, a spus Gales la Etno TV.


Ileana Ciuculete a murit la 65 de ani. In Romania, varsta legala la care femeile pot iesi la pensie este de 63 de ani, iar stagiul minim de cotizare este de 15 ani. Ileana Ciuculete a fost angajata cu dispensa inca de la 14 ani la orchestra de muzica populara Doina Olteniei, a Filarmonicii din Craiova.
Ulterior, ea a mai lucrat cu carte de munca la Ansamblul Danubius din Drobeta Turnu Severin, la Ansamblul Nicolae Balcescu din Craiova si la Ansamblul Calusul din Scornicesti, unde a fost prim-solista. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si