O femeie care merge la Biserica Costeasca, unde Ileana Ciuculete isi gasise linistea, a relatat pentru wowbiz.ro ca artista venea foarte des in acest lacas sfant si participa la slujba Sf. Maslu.

" Venea foarte des aici, era prietena cu noi si chiar daca venea uneori cu fusta mai scurta de genunchi, nimeni nu se uita urat la ea. In utlimul an, venea foarte des vinerea, la Maslu si statea in genunchi toata slujba, alaturi de Cornel.

Poate ca stia ea ceva sau poate a presimitit, cine stie? Doar sotul ei si duhovnicul stiu tot adevarul", a declarat o membra a parohiei.
 

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

 Sfantul Maslu este o taina prin care un credincios bolnav este facut partas, prin ungerea cu untdelemn si rugaciunea preotului, de harul lui Dumnezeu spre mantuirea sufletului sau fizica, a trupului.

Pe scurt, este o slujba speciala care se face inclusiv la cererea credinciosilor, in cazul in care acestia au o suferinta fizica sau considera ca au pacate.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si