O copilă în vârstă de 2 ani a căzut vineri seară de la etajul al treilea al unui imobil din orașul Bragadiru din județul Ilfov. În urma celor întâmplate, aceasta a fost transportată la spital.

Citeste si: Momente de panică în Slobozia! Un copil de doi ani a fost la un pas de înec

Ce spun autoritățile despre incident

„La data de 14 octombrie a.c., în jurul orei 19:13, Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Ilfov a fost sesizat de către un bărbat cu privire la faptul că fiica acestuia, în vârstă de 2 ani, a căzut de la etajul 3 al imobilului unde locuiau, din oraşul Bragadiru. La faţa locului s-au deplasat imediat poliţiştii oraşului Bragadiru, pentru efectuarea de activităţi din competenţă”, a transmis Poliţia Judeţeană Ilfov.

La fața locului a ajuns un echipaj medical, iar minora a fost transportată la spital. Aceasta este în stare stabilă.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Poliția din Bragadiru face verificări pentru stabilirea tuturor celor întâmplate.

Citeste si: Un tânăr din Lugoj a transmis în direct pe Facebook momentul în care a sărit cu mașina în fața trenului

Un tânăr a fost găsit inconștient într-un șanț

Pompierii din Bârlad au intervenit cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, o ambulanță SMURD și echipaje specializate.

Doi tineri au fost aruncați din mașină, în urma accidentului tragic. În autoturism se aflau două persoane, un băiat în vârstă de 18 ani și o fată în vârstă de 17 ani. 

„La sosirea echipajelor de intervenție au fost găsite două victime aruncate/proiectate dintr-un autoturism răsturnat, una dintre victime fiind în stare de inconștiență. Circulația a fost întreruptă pe ambele sensuri de mers”, au precizat reprezentanții ISU Vaslui.

Băiatul a fost găsit inconștient într-un șanț.

Citeste si: Un tânăr de 15 ani, oprit cu focuri de armă de polițiștii din Constanța după ce a furat o mașină și a făcut un accident


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si