O crimă înfiorătoare a avut loc în cursul zilei de 15 mai 2024, într-o gospodărie din localitatea Roznov, din județul Neamț. 

Organizatorul petrecerii, Ilie, un bărbat în vârstă de 52 de ani, a fost înjunghiat de mai multe ori de o tânără în vârstă de 29 de ani. Bărbatul s-a stins din viață sub ochii fiului său, un adolescent de 16 ani, potrivit informațiilor transmise de observatornews.ro.

Ilie a fost înjunghiat în fața fiului său, la petrecerea pe care a organizat-o

Ilie avea vârsta de 52 de ani. Conform aceleiași surse, după divorț, bărbatul se mutase în comuna Roznov, din județul Neamț, alături de unul dintre cei trei copii ai săi, un adolescent vârstă de 16 ani. 

Se pare că bărbatul organiza petreceri frecvent, după ce termina munca. Acest lucru s-ar fi petrecut și în ziua tragediei. După muncă, Ilie ar fi organizat un grătar, la care ar fi fost invitate mai multe persoane.

Citește și: Scandal la Penitenciarul Ploiești! Doi deținuți s-au luat la bătaie după ce au jucat un meci de tenis! Rudele victimei sunt revoltate

masina de politie

Mașina de poliție

[Sursa foto: istockphotos]

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Potrivit vecinilor, de la petrecerile organizate de Ilie, nu ar fi lipsit niciodată băuturile alcoolice și muzica.

”Erau acolo... băiatul un pic ameţit cu prietena şi încă cu o fată. Muzică dată la maximum” a mărturisit un localnic, conform observatornews.ro.  

În timpul petrecerii, din motive necunoscute încă, o tânără de 29 de ani, prezentă la petrecere, a luat un cuțit și s-a năpustit asupra lui Ilie.

Originară din Cluj, tânăra frecventa comuna pentru a-și vizita rudele.

Citește și: A crezut că s-a căsătorit cu femeia vieții sale, dar era de fapt un bărbat deghizat! Șocul teribil pe care l-a trăit un indonezian la câteva zile după nuntă

 persoană care ține un cuțit în mână

Foto simbol- persoană care ține un cuțit în mână

[Sursa foto: istockphotos]

Citeste si: Monica Tatoiu a povestit un moment care a marcat-o din copilărie: „Ce bătaie am luat! Nu am depășit niciodată viteza, trec doar pe trecerea de pietoni.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul transmis de Prințesa Anne după ce a fost lovită de un cal. Care este starea de sănătate a sorei Regelui Charles- radioimpuls.ro

Femeia i-a aplicat lui Ilie mai multe lovituri cu cuțitul. Bărbatul s-a stins din viață sub ochii fiului său, care a încercat să îl salveze, dar eforturile au fost în zadar.

„La data de 15 mai a.c., în jurul orei 20:30, polițiștii din cadrul Poliției orașului Roznov au fost sesizați cu privire la faptul că un bărbat ar fi fost înjunghiat. La fața locului au fost constituite echipe mixte de cercetări, rezultând faptul că, o tânără în vârstă de 29 de ani, persoană care locuiește fără forme legale în Roznov, folosindu-se de un cuțit i-ar fi aplicat mai multe lovituri unui bărbat în vârstă de 52 ani, din Roznov, provocându-i acestuia mai multe leziuni Echipajul medical sosit la fața locului a declarat decesul bărbatului.

În cauza, cercetările au fost preluate de un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Neamț , au transmis reprezentanții IPJ Neamț.

Conform observatornews.ro, tânăra a fost reţinută pentru 24 de ore, sub acuzaţia săvârșirii infracțiunii de omor calificat. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si