Conrform unui interviu acordat pentru cancan.ro, Costin, unul dintre fiii lui Nae Manea, a povestit despre ultimele lui convorbiri cu Ilie Balaci. La patru ani de la dispariţia “fratelui” său, “Minunea Blondă” şi-a prevestit moartea. Îi era dor de legenda Rapidului, alături de care a trăit clipe de neuitat. În ultimele zile ale vieţii, Ilie Balaci a vorbit cu băieţii lui Nicolae Manea, cărora le-a spus că îi lipseşte enorm bunul său prieten.

Nimic nu prevestea tragedia care avea să se întâmple duminică. Cutremurător este, însă, faptul că Ilie Balaci, cu doar câteva zile înainte de a muri, se gândea la Nicolae Manea. Bunul său prieten care a pierdut lupta cu cancerul pe 15 decembrie 2014. Îi era dor de amicul său, alături de care a trăit numeroase clipe de neuitat. “Minunea Blondă” a ţinut legătura cu Florin şi Costin, fiii celui cunoscut drept “Ghepardul din Giuleşti”.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Concedieri masive în mai multe firme din țară după retragerea companiilor străine. „Plec unde manopera e mai ieftină”- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

”M-am întâlnit acum câteva zile cu el. Se gândea la tata. Mi-a zis: «Băi, Costine… Cupa aia care aţi luat-o în ‘74-‘75 ar trebui să poarte numele lui taică-tu. Sa fie inscripţionată cu numele Nicolae Manea. Că dacă nu era el, nu ajungeaţi niciodată acolo. Dar ce să ştie ăştia de sunt acum la Rapid?» Sunt mândru că l-am cunoscut. Când un om ca Ilie Balaci vorbeşte laudativ de tatăl tău… Nu ştiu, înseamnă că a făcut şi tata ceva, a însemnat ceva pentru fotbal.

Îl suna şi pe Florin şi îi spunea mereu: «Băi, ce dor îmi e de taică-tu’». El cu tata au fost ca fraţii. Din păcate, Dumnezeu ia repede oamenii cu caracter. Ceea ce e trist. Si rămân unii care…”, a spus Costin, unul dintre fiii lui Nicolae Manea.

Sursă: cancan.ro 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si