Close sidebar
Close sidebar

Ilie Balaci şi-a prevestit moartea! ”Minunea Blondă” se gândea la camaradul său de o viaţă, Nicolae Manea, răpus de cancer: ”Îmi e dor de Nae”

Cu doar câteva zile înainte de a muri, Ilie Balaci şi-ar fi prevestit moartea.

M.C.B.,


DISTRIBUIE
acest articol

Conrform unui interviu acordat pentru cancan.ro, Costin, unul dintre fiii lui Nae Manea, a povestit despre ultimele lui convorbiri cu Ilie Balaci. La patru ani de la dispariţia “fratelui” său, “Minunea Blondă” şi-a prevestit moartea. Îi era dor de legenda Rapidului, alături de care a trăit clipe de neuitat. În ultimele zile ale vieţii, Ilie Balaci a vorbit cu băieţii lui Nicolae Manea, cărora le-a spus că îi lipseşte enorm bunul său prieten.

Citeste si: Ana Maria Vasiliu va fi înmormântată lângă Mădălina Manole. Trupul neînsuflețit al tinerei a fost depus la o capelă din Ploiești. Ce se întâmplă cu Gabriel Vasiliu în aceste momente- kanald.ro

Citeste si: Oana Lis, în doliu! Mesajul dureros transmis în urmă cu puțin timp: “Nu știi niciodată când vorbești ultima oară cu un om”- wowbiz.ro

Citeste si: Descoperire arheologică rară, în timpul restaurării catedralei Notre-Dame: Sicriul unui cunoscut poet a fost găsit în toiul lucrărilor- antena3.ro

Nimic nu prevestea tragedia care avea să se întâmple duminică. Cutremurător este, însă, faptul că Ilie Balaci, cu doar câteva zile înainte de a muri, se gândea la Nicolae Manea. Bunul său prieten care a pierdut lupta cu cancerul pe 15 decembrie 2014. Îi era dor de amicul său, alături de care a trăit numeroase clipe de neuitat. “Minunea Blondă” a ţinut legătura cu Florin şi Costin, fiii celui cunoscut drept “Ghepardul din Giuleşti”.

”M-am întâlnit acum câteva zile cu el. Se gândea la tata. Mi-a zis: «Băi, Costine… Cupa aia care aţi luat-o în ‘74-‘75 ar trebui să poarte numele lui taică-tu. Sa fie inscripţionată cu numele Nicolae Manea. Că dacă nu era el, nu ajungeaţi niciodată acolo. Dar ce să ştie ăştia de sunt acum la Rapid?» Sunt mândru că l-am cunoscut. Când un om ca Ilie Balaci vorbeşte laudativ de tatăl tău… Nu ştiu, înseamnă că a făcut şi tata ceva, a însemnat ceva pentru fotbal.

Îl suna şi pe Florin şi îi spunea mereu: «Băi, ce dor îmi e de taică-tu’». El cu tata au fost ca fraţii. Din păcate, Dumnezeu ia repede oamenii cu caracter. Ceea ce e trist. Si rămân unii care…”, a spus Costin, unul dintre fiii lui Nicolae Manea.

Sursă: cancan.ro 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI