Ilie Bărbulescu a murit sărac lipit, după cum reiese dintr-un document oficial. Fostul mare fotbalist de la FC Argeş şi Steaua era, de câţiva ani, consilier local la Primăria Municipiului Piteşti, oraşul său natal, astfel că şi-a completat declaraţia de avere.( vezi imagini de la înmormântarea lui Ilie Bărbulescu)

Citeste si: Gigi Becali, un nou derapaj sexist șocant: "Cum să dezbată Iohannis cu o femeie?!"

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: Cum i-a triplat Gigi Becali salariul lui Mihai Onicaş, fotbalistul de la Survivor România: „Dacă va juca bine va primi chiar şi 10.000 de euro lunar”

Citeste si: Scandal monstru la poarta lui Gigi Becali: „Bine că nu am ieșit, că dacă ieșeam mă aresta și nu mai eram la nunta fetei mele”

Conform documentului din iunie 2019, singura sursă de venit a lui Ilie Bărbulescu era salariul de consilier local, de 11.499 lei pe an, adică de 958 de lei pe lună. El avea doar un singur bun, un apartament în Piteşti, cumpărat de el şi soţia sa în 1982.

Bărbulescu nu avea bani în conturi şi nici bijuterii sau alte bunuri.

Ilie Bărbulescu a murit sărac lipit. A câştigat 7 trofee cu Steaua 

Ilie Bărbulescu a murit în noaptea de vineri spre sâmbătă, în locuința sa din Pitești. Avea vârsta de 62 de ani și nu avea probleme cardiace. Din primele informații, sportivul ar fi murit în somn, iar pe trupul lui nu au fost găsite urme de violență.

Oamenii legii au deschis totuși o anchetă. Ilie Bărbulescu a jucat la FC Argeş, FC Olt, Petrolul Ploieşti şi Steaua.

Cu ultima echipă, unde a stat timp de trei sezoane, între 1984 și 1987, a cucerit șapte trofee. În campania europeană încununată cu triumful din Cupa Campionilor Europeni, Bărbulescu a evoluat în 9 din cele 9 partide disputate de „militari”. Ilie Bărbulescu a cucerit cu Steaua trei titluri de campion, două Cupe ale României, o Cupă a Campionilor Europeni și o Supercupă a Europei. Bărbulescu are şi un titlul de campion cu FC Argeş, cucerit în 1979.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si