Close sidebar
Close sidebar

Ilie Micolov: "Sotia si fiica m-au abandonat, nu mai vor sa-mi dea bani de medicamente"

Celebrul cantaret Ilie Micolov a ajuns in pragul disperarii. Nu are pensie si nici nu mai poate urca pe scena, deplasandu-se cu greutate, doar prin casa, in carje.

V.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Traieste de pe o zi pe alta din ajutorul primit de la vecini sau de la prietenii care se imputineaza pe zi ce trece. Sufera de diabet si de ulcer varicos, iar acum se afla la Suceava, unde medicii se straduiesc sa-i aline durerile. Spune ca sotia si fiica l-ai abandonat si nu vor sa ii dea bani nici de medicamente.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

"De patru luni, nu mai vor sa-mi raspunda la telefon, m-au lasat singur si fara bani pentru pastile. Fata mea, Elena, are un loc de munca bun, este translator de spaniola si engleza, iar sotia mea lucreaza la un azil de batrani.

S-au dezis de mine. Pe Elena n-am mai vazut-o din 2014. La inceputul anului m-a facut bunic, insa nici  pe nepot nu l-am vazut  vreodata".

Citeste mai mult pe click.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI