Close sidebar
Close sidebar

Ilie Năstase a dezvăluit în public ce pensie încasează

Fostul tenismen a decis că e momentul să dezvăluie ce pensie primește lună de lună de la statul român. Totul s-a întâmplat în direct, în cadrul unei emisiuni TV.

M.A.,

Fostul tenismen a decis că e momentul să dezvăluie ce pensie primește lună de lună de la statul român. Totul s-a întâmplat în cadrul unei emisiuni TV.

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

A arătat talonul de pensie!

Așa cum arată și talonul de pensie, ”leafa” lunară a lui Năstase ajunge la suma de 1.445 de lei. Năstase și-a motivat decizia de a spune public câți bani încasează: mulți curioși erau convinși de faptul că pensia fostului tenismen era una imensă.

Fostul tenismen a decis că e momentul să dezvăluie ce pensie primește lună de lună de la statul român. Totul s-a întâmplat în cadrul unei emisiuni TV.

Ilie Năstase este decorat cu gradul de general-maior

Convigerea oamenilor despre leafa majoră a fostului sportiv vine și în contextul în care pe data de 1 decembrie 2008, Ilie Năstase primea gradul de general-maior în retragere, în cadrul Ministerului Apărării, în urma unui decret prezidențial.

Printr-un decret prezidențial din 1 decembrie 2008, Ilie Năstase a fost înaintat în gradul de general-maior (cu 2 stele), în retragere, în Ministerul Apărării.

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

Citeste si: Klaus Iohannis a semnat decretul pentru numirea noului şef al Statului Major al Apărării

Citeste si: Cum arată și cât câștigă soția lui Marcel Ciolacu, noul șef PSD?

Citeste si: Gabriela Firea: Nevoile bucureştenilor nu sunt luate în calcul, în proiectul Guvernului de rectificare a bugetului de stat

A avut o carieră de succes în tenis

Ilie Năstase a fost unul dintre cei mai buni jucători de tenis de câmp ai anilor 1970.

A reușit performanța să devină de două ori campion mondial, în 1972 și 1973. A făcut deseori echipă la dublu cu Ion Țiriac, cie doi ajungând de trei ori în finala Cupei Davis, în 1969, 1971 și 1972.

 

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI