"Are un parcurs bun, de la Madrid a inceput sa joace foarte bine. Mai sunt doua-trei meciuri si in forma in care este cred ca are mari sanse sa castige turneul. E greu sa spun ce contracandidate are, important este ca ea e in forma. Cele care erau mai puternice, Kerber si Buburuza- Muguruza sau cum o cheama pe fata aia, au iesit si s-a facut cale libera.

Ma voi duce la Roland Garros daca ea va ajunge in finala. Trebuie sa o lasam sa joace meciurile, a spus-o si ea. Noi ne dorim sa facem pronosticuri, dar trebuie s-o luam incet, cand va fi in finala poate putem face un pronostic despre locul 1", a declarat Nastase.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

Ilie Nastase a fost prezent, marti seara, la gala-spectacol "Istoria Continua", dedicata implinirii a 70 de ani de la infiintarea CSA Steaua. El a venit la gala imbracat in costum militar: "imi fac uniforma noua la un an doi, pentru ca asta inseamna Steaua.

si cei mai buni sportivi de la noi din tara, cei mai multi au fost de la Steaua. Vreau sa va arat si livretul militar, pe care il am de la 18 ani si sunt descoperit, nu acoperit ca Turcescu. si acum este in Parlamenul Romaniei, e o mare rusine."

La gala de Cercul Militar National au fost premiati mai multi sportivi de legenda ai CSA Steaua, printre care Viorica Viscopoleanu, Anisoara Cusmir, Anghel Iordanescu, Marius Lacatus, Adrian Bumbescu sau Laura Badea.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si