Close sidebar
Close sidebar

Ilie Năstase este făcut praf de Adrian Alexandrov: ”Nopțile pierdute prin Nuba cu fetițe de 18-20 de ani, l-au făcut să își piardă mințile!”

Ilie Năstase a fost filmat în timp ce distruge un afiș cu Traian Băsescu, iar logodnicul Elenei Udrea a reacționat vehement la adresa fostului mare sportiv.

Petru Luca,


DISTRIBUIE
acest articol

Filmat în timp ce aruncă un pahar cu cafea pe un afiș al lui Traian Băsescu, Ilie Năstase a fost repede pus la punct de Adrian Alexandrov, logodnicul Elenei Udrea. ”Atitudine de “general” al Romaniei. Activitatea si rezultatele lui sportive, nu justifica acest comportament grobian. Nu degeaba cei de la rutiera, l- au umilit public. Noptile pierdute prin Nuba cu fetite de 18-20 de ani, l-au facut sa isi piarda mintile. Rusine!!!”, a scris revoltat Alexandrov pe Facebook. 

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

 

 

 

 

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI